Oldal kiválasztása

Rólam

Rólam

Webfejlesztés már 4 Éve

Amikor megkezdtem az Egyetemi tanulmányaimat, akkor ismerkedtem meg mélyebben a Webfejlesztéssel. Azért szerettem bele, mert korlátlan lehetőségeket biztosít, bármit meg lehet valósítani, és nem utolsó sorban gyönyörködhetek a munkáimban úgy, hogy az Ügyfeleim is elégedettek! Az első komolyabb projektemet saját magamnak készítettem, amikor 2016-ban Egyéni Vállalkozó lettem, és elkészítettem az első Webshopomat.
Ekkor megnyílt egy új világ előttem a Webshop üzemeltetés terén, és rájöttem mennyi mindent kell még megtanulom. Különböző Online és Offline tanfolyamokat végeztem el (Udemy), ahol a sikeres Google, Instagram, Facebook kampányok készítése mellett megtanultam a megfelelő kereső optimalizálás lépéseit is. Persze ez az ágazat nem egy egyszer megtanulható dolog… Folyamatosan naprakészen kell tartanom a tudásomat, és alkalmazkodnom a fejlesztésekhez, hogy ügyfeleim weboldalai, webáruházai, a megfelelő emberekhez eljussanak a konkurenciát is figyelembe véve!
Célom az, hogy minden kedves ügyfelem ötleteit és elképzeléseit, a lehető legprofibb módon valósítsam meg!

Weboldalak karbantartása

SEO Kereső Optimalizálás

Google / Facebook / Instagram kampányok készítése

Hosting Szolgáltatások

Biztonságos Weboldal

Sikeres project

Év tapasztalata a piacon

Elégedett ügyfél

Megbízhatóság

Miért dolgozzunk együtt? 

Megfizethető áron vezetem ben cégét vagy vállalkozását az Online piacra. Napjainkban elengedhetetlen, hogy minőségi, és az emberek számára vonzó weboldallal rendelkezzünk. Egy igényes weboldal az Online névjegykártyánk, így fontos hogy tapasztalt szakemberre bízzuk ezt a feladatot! 

Azt tapasztaltam a piacon, hogy a veterán webfejlesztő cégek, általában addig foglalkoznak Ügyfeleikkel, ameddig elkészítik a weboldalaikat, és azt követően nevetségesen magas összegeket kérnek apró módosításokért, vagy karbantartásért. Ráadásul a weboldalak minősége is esetenként kritikán aluli…

Ebben kínálok egy kompromisszumkész megoldást a megfelelő ár és a megfelelő minőségű weboldal elkészítéséhez!

Rövid Határidő

Reszponzív Design

Optimalizált Weboldal

Kedvezményes Tárhelyszolgáltatások

Folyamatos Karbantartás

Megfizethető Ár

Írj üzenetet! 🙂

Iroda

A koronavírus járványra való tekintettel Irodám nyitva tartása szünetel. 

Elérhetőség

HP: 8:00 – 17:00
SZ-V: Előre egyeztetett időpontban

Hívjon Bizalommal

+36 30 995 7473

Share This